Fair trade chocolade

Divine Chocolate

Divine Chocolate - Puur natuur en fair trade chocolade

Fair trade chocolade van Divine Chocolate is er in vele smaken en varianten. Divine wordt gemaakt van de beste kwaliteit cacaobonen uit Ghana. Pa Pa Paa noemen de cacaoboeren dat: het beste van het beste. Voor de chocolade worden alleen natuurlijke ingrediƫnten gebruikt: pure cacaoboter, echte vanille, natuurlijk sinaasappelaroma... een ware smaaksensatie!

 

Fair trade chocolade

Voor de komst van Divine fair trade Chocolate waren de cacaoboeren in Ghana geheel afhankelijk van tussenhandelaren. Zij kochten de cacao, maar betaalden de boeren pas maanden later of zelfs helemaal niet. De cacaoboeren kregen veel te weinig geld voor hun cacao. Nu zijn de boeren voor 45% eigenaar van Divine Chocolate; uniek in de wereld. Ze delen hiermee in de winst en hebben invloed op de bedrijfsvoering.


Fairt rade chocolade


Assortiment Divine Chocolate

Van het merk Divine Chocolate biedt Cerro Azul Food een breed assortiment fair trade chocolade producten, zoals: 100g tabletten, 45g repen, cacao, drinkchocolade, chocolade hartjes en gedroogde vruchten in pure chocolade.

Naast het reguliere assortiment bieden wij voor Valentijn, Pasen en Kerst een ruim assortiment seizoensproducten.

Er zijn verschillende verkoop ondersteunende materialen beschikbaar, zoals: displays, flyers en ansichtkaarten. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden!

 

 


Meer achtergrond informatie:

naar de website van Divine Chocolate