Privacybeleid

Cerro Azul Food  heeft een zeer strikt privacybeleid. Er mag bij de bezoekers van www.cerroazul.nl, www.cerroazulfood.nl en haar webshop geen misverstand bestaan over de veiligheid van de bij ons bekende klantgegevens. In het privacystatement van Cerro Azul Food  staat uitgebreid beschreven hoe wij omgaan met gegevens van onze bezoekers en wat u kunt doen als u bepaalde informatie niet wenst te verstrekken of wenst te ontvangen.

Waarom verzamelt Cerro Azul Food bepaalde informatie?

Cerro Azul Food  verzamelt puur informatie om er voor te zorgen dat wij uw bestelde producten correct bij u kunnen afleveren. De enige gegevens die wij dan ook opslaan zijn uw NAW-gegevens en uw bestelling. Wij slaan geen gegevens op tav klantvoorkeuren, specifieke interesses, etc.

Welke persoonlijke informatie registreert Cerro Azul Food en waarvoor wordt deze gebruikt?

Klantgegevens:

Voor de verkoop van onze producten heeft Cerro Azul Food de naam, adresgegevens, e-mailadres en het telefoonnummer van haar klanten nodig. Cerro Azul Food gebruikt deze informatie voor facturering van de geselecteerde koffie en, indien nodig, om contact met haar klanten op te kunnen nemen. Deze gegevens worden in geen geval aan derden verhuurd of verkocht.

E-mail:

Ook voor elektronische post geldt het briefgeheim. Dat betekent dat Cerro Azul Food de inhoud van e-mailberichten van haar klanten aan Cerro Azul Food strikt geheim houdt.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

De verzamelde informatie is eigendom van de Cerro Azul Food . De informatie die wordt verzameld, wordt gebruikt om haar eigen dienstverlening aan de klanten en bezoekers te verzorgen. Uw gegevens worden dus nooit aan derden verkocht of verhuurd. Via Cerroazul.nl zult u geen ongevraagd reclamedrukwerk of ongewenste e-mail van onbekende derden ontvangen. Als u vragen hebt over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als u inzicht wilt in de gegevens die wij van u registreren, kunt u een e-mail sturen naar info@cerroazulfood.nl