Joannusmolen

Van het merk Joannusmolen voeren wij een aantal producten die zowel biologisch als fairtrade gecertificeerd zijn. Het zijn stuk voor stuk premium producten, verpakt in een stijlvol en opvallend jasje!  De op- e n-top duurzame producten kenmerken zichzelf door de het gebruik van de beste biologische ingrediënten, die ook nog eens eerlijk zijn verkregen door fairtrade handel. Niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor de mens. Bovendien is de kartonnen verpakking gemaakt van FSC karton.


Assortiment

Het assortiment bestaat uit:
    • Brown Jasmine, 350g: volkoren basmatirijst verbouwd aan de voed van de Himalaya in Noord India;
    • Basmati & Red, 350g: 50% volkoren basmatirijst uit Noord India en 50% rode rijst;
    • Brown Basmati, 350g: aromatische volkoren jasmijnrijst, verbouwd op de felgroene rijstterrassen in Thailand;
    • Quinoa, 350g: een authentieke graansoort uit Bolivia;
    • Peanut & Roasted Cashew Flips, 75g: krokante mais flips met pinda's en geroosterde cashew's;
    • Peanut & Spicy peppercorn Flips, 75g: krokante mais flips met pinda's, roze pepers, zwarte pepers en zout.Boer achter het product

Door middel van boeiende reportages is er informatie beschikbaar over de boeren achter deze fairtrade producten. Op de achterkant van elke verpakking prijkt een foto van de werkelijke fairtrade boer. Vaak werkzaam in verre landen als Mozambique, Thailand en India, waar het leven hard is, maar fairtrade handel enige verlichting brengt. Consumenten kunnen verder lezen over o.a. Cotiha, Leonidas, Tirath en Wasn op de website van joannusmolen.

Meer Informatie:

Naar de website van Johannesmolen